Header Ads

Πόσο χρόνο από την ζωή μας περνάμε κάνοντας σεξ;

Σου έχουμε πει στο παρελθόν πόσο διαρκεί το καλό σεξ οπότε, τώρα ήρθε η ώρα μετά από πολλές προσθέσεις και αφαιρέσεις να σου αποκαλύψουμε πόσο χρόνο από τη ζωή σου περνάς κάνοντας σεξ. Και φυσικά εμείς δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στο δικό σου κρεβάτι αλλά, υπάρχουν επιστήμονες που ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο θέμα και μας αποκάλυψαν όσα βρήκαν.


Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα που διεξήχθη από την Lloyds Pharmacy αποδείχθηκε πως οι περισσότεροι άνθρωποι περνούν περίπου 50 ημέρες από τη ζωή τους κάνοντας το αρχαιότερο άθλημα που δεν είναι άλλο από το σεξ. Συγκεκριμένα, οι άντρες είναι οι νικητές της έρευνας αφού περνούν 53 ημέρες και 8 λεπτά της ώρας από τη ζωή τους κάνοντας σεξ ενώ, οι γυναίκες περνούν περίπου 6 μέρες λιγότερες (από τους άντρες) και για την ακρίβεια 47 ημέρες και 36 λεπτά της ώρας.

Τα παραπάνω ποσοστά έγιναν γνωστά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.800 Βρετανών που ήταν σεξουαλικά ενεργοί και οι επαφές τους κυμαίνονταν σε φυσιολογικά επίπεδα.

Βέβαια, η έρευνα περιείχε και κάτι αποτελέσματα που άφησαν τους επιστήμονες με το στόμα ανοιχτό. Υπήρξε ένας άντρας που είχε κάνει στη ζωή του μόνο 30 ώρες σεξ και είχε το μικρότερο ρεκόρ από όλους αλλά, και ένας άλλος που τους εξέπληξε καθώς, έκανε 170 ολόκληρες ώρες σεξ!